Horváth Imre a MAFOSZ bronzdiplomás fotóművésze

Horvath Imre Emafosz 1

Horváth Imre a Biatorbágyi Fotóklub elnöke és egyben alapítótagja a MAFOSZ 2012-es közgyűlésén átvehette a "MAFOSZ bronzdiplomás fotóművésze" elismerést. 

Az elismerés adományozásának feltétele a legalább tizenöt éves fotóművészeti alkotói tevékenység és a minősített kiállítások zsűrije által nyolcvan elfogadása minimum tizenöt különböző alkotásnak.

 

Horváth Imre a weboldalunk bemutatkozásánál az alábbiakat írta magáról:

1979-től tagja a SOTE Aesculap Fotóklubnak. 1981-82-ben több képe szerepelt az Aktfényképezés című vándorkiállításon és az első magyar Akt-mappában. A kilencvenes évektől főként biatorbágyi kiállításokon, publikációkban szerepel. 2007-ben a Biatorbágy város 1192-1966-2007 című könyvnek társszerzője, fotósa. 2008-tól ismét bekapcsolódott a hazai fotográfiai közéletbe, több kiállítása volt. Elsőként vehette át a Gerendás Mihály-díjat. 2010-ben jelent meg a Biatorbágyi körkép című fotóalbuma. Hazai és nemzetközi pályázatokon számos elfogadása volt, több díjat is nyert. Egyik kezdeményezője a Biatorbágyi Fotóklub megalakításának. A tagság elnökké választotta.

Imre, gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

horvath imre emafosz 2