Maráczi László - Színes világ a víz alatt és felett - fotókiállítás

maraczi meghvMaráczi László klubtársunk fotóiból nyílik kiállítás a Magyar Természet Napja alkalmából Színes világ: víz alatt és felett címmel az etyeki Magyar Kút könyvtárban. Laci specialitása a víz alatti fotózás, a tárlaton sok ilyen képpel is találkozhatnak majd az érdeklődők.

Megnyitó: 2019 május 21., kedd 18 óra

  

A kiállítást Tessely Zoltán országggyűlési képviselő nyitja meg. A tárlat június 23-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében.

Kapcsolat / Relazione kiállítás Olaszországban is

plakt piove di sacco

A Chiaroscuro Fotoclub és a Biatorbágyi Fotóklub közös fotókiállítása a nagyszerűen sikerült hazai bemutató után Olaszországban is látható lesz május 10-től Piove di Saccoban a Giovanni Paolo II auditóriumban. A megnyitón klubunk is népes küldöttséggel lesz jelen, mivel testvérklubunk kedves meghívásának eleget téve egy közös hétvégét töltünk el velük, melynek fontos része lesz kiállításunk olasz bemutatója is.Megnyitó ünnepség: 

2019.05.10. péntek 21 óra

Bővebben: Kapcsolat / Relazione kiállítás Olaszországban is

Kapcsolat / Relazione olasz-magyar fotókiállítás

kapcsolat-relazione v02-web s

Olasz testvérklubunk, a Chiaroscuro Fotoclub és a Biatorbágyi Fotóklub közös fotókiállítása a két klub legjobb 30 fotóját bemutató tárlat a megnyitó után két hétig, április 30-ig tekinthető meg Biatorbágyon, aztán kiköltözik az olasz klubhoz és ott is kiállításra kerül.Megnyitó: 2019.04.17. szerda, 18 óra
Biatorbágy, Juhász Ferenc Művelődési Központ (Baross Gábor u. 1.)

A rendezvényen beszédet mondó díszvendégeink: Tarjáni István, Biatorbágy polgármestere és Gian Luca Borghese, a budapesti Olasz Kultúrintézet igazgatója.

Bővebben: Kapcsolat / Relazione olasz-magyar fotókiállítás

Kércz Tibor - HIPA bronzérem!

krcz hipa 3rd

A fotósok világában kevés rangosabb vetélkedés létezik, mint a dubaji koronaherceg által alapított HIPA fotópályázat, melyen idén 51 ezer fotográfus próbált szerencsét a világ minden szegletéből. Oszlopos klubtársunk, Kércz Tibor is indult a versenyen és sokunk nagy örömére a fekete/fehér kategóriában a 3. helyet érte el.

Tibor március 12-én, a dubai operában tartott színpompás ünnepségen vehette át a díjat, melyhez a Biatorbágyi Fotóklub is büszkén gratulál!

Bővebben: Kércz Tibor - HIPA bronzérem!

Kércz Tibor - Fehér vadon természetfotó kiállítás

krcz tibor - fehr vadonKércz Tibor klubtársunk ezúttal Fehér Vadon címmel mutatja be csodás természetfotóit Budapesten, a Várnegyed Galériában (Budapest, Batthyány u. 67.).

Megnyitó: 2019 március 8., péntek 18 óra

  

A kiállítást megnyitja HELTAI CSABA, a National Geographic magazin művészeti vezetője és ZSILA SÁNDOR fotóművész. Közreműködik: Szalai Ági (fuvola), Nagy Tamás (gitár) és Incze Ildikó színművésznő. A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2019 április 06-ig: keddtől szombatig 11-18 óra között.

Bővebben: Kércz Tibor - Fehér vadon természetfotó kiállítás

Megnyertük az Euro FotoArt pályázatot

fotoartÚjabb komoly nemzetközi elismerést kaptunk, ezúttal Romániából. Az Euro Foto Art nemzetközi pályázaton klubtársaink legsikeresebb alkotásaiból válogatott 10 fotóval indultunk, melyek a román zsűritől 9,6 pontátlagot kaptak. Ezzel igen nagy fölénnyel a Biatorbágyi Fotóklub nyerte az EFA klubversenyt európai és világviszonylatban is, az összes induló európai, ázsiai, afrikai fotóklubot is megelőzve.

Bővebben: Megnyertük az Euro FotoArt pályázatot

naturArt Természetfotós Fesztivál

naturart 2019A NaturArt hagyományos Természetfotós Fesztiválját ez évben február 16-án rendezik meg Budapesten, a Corvin Művelődési Házban. Idén az a megtiszteltetés érte klubunkat a Magyar Természetfotósok Szövetsége részéről, hogy bemutatkozási lehetőséget kaptunk ezen a patinás rendezvényen.

Bővebben: naturArt Természetfotós Fesztivál

Jeges lencsék Biatorbágyon is

jeges lencsk2019. február 13. szerdán 18 órakor Biatorbágyra is megérkeznek a Jeges lencsék!

Négy klubtársunk, Horváth Imre, Kaszás Gergő, Niksz Gyula és Rácz Péter tavalyi, Bajkál-tavi túrájukon készült rendkívüli fotóikat mutatják be a Juhász Ferenc Művelődési Központban.