Kiállítás: 5 éves a fotóklub

5evÖtéves a Biatorbágyi Fotóklub. 2009 decemberében közel harminc érdeklődővel indult el a fotóklub tevékenysége. A résztvevők kinyilvánították, hogy egyesületté kívánnak alakulni.

Felvételt nyertünk a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségébe. Együttműködési megállapodást kötöttünk a Pannónia Fotóművészeti Fórummal. Az elmúlt öt évben kisebb, nagyobb sikereket értünk el.

2012-ben a 29. Mafosz Szalonon a teljes kollekció összpontszáma szerint az induló 64 magyar fotóklub közül az első, a szalonra bejutott képek alapján a második helyen végeztünk.

Szintén 2012-ben a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége AZ ÉV FOTÓMŰVÉSZETI ALKOTÓCSOPORTJA kitüntetést adományozta a BIATORBÁGYI FOTÓKLUB részére, a hazai és nemzetközi fotóművészeti kiállításokon, továbbá a fotográfiai közéletben elért eredményei elismeréseként.


2014-ben a Pannónia Diaszalon a Dunán-túli alkotócsoportok közül az első helyet sikerült megszerezni.


Mára négy tagunk érte el a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség AFIAP, kettő az EFIAP és kettő az EFIAP bronz minősítését, s egy tag E-Mafosz bronzdiplomával büszkélkedhet.


Tagságuk folyamatosan bővül, jelenleg 60 tagja van a klubnak. Közülük negyvenegy alkotó egy-egy kedvenc fotóját teszi most az ünnepi kiállítási csokorba.