Villanj körtétől a stúdióvaku-szettig

Mikrosat 15„Egyszerű vakutechnikák” címmel hirdettük meg októberi nyilvános klubnapunkat. A rendezvény megtartásában a Mikrosat, a stúdióvilágítás szaküzlete volt segítségünkre.

Olyan termékbemutatóra kértük fel a cég szakembereit, hogy kínálatukban egyszerű és megfizethető árú világítástechnikai eszközökkel adjanak ötleteket a fotózást hobbiszinten űzőknek. Hoztak is mindent, ami e tematikába belefér: vakukat – a Villanj körtétől a stúdióvaku-szettig –, állandó fényű lámpákat, fényterelőket-derítőket, kioldókat és kiegészítőket, szakkönyveket. És természetesen az Induro állványokat és fejeket, valamint Mantona táskákat.

Mikrosat 2Mikrosat 4Mikrosat 7

Szerdahelyi Ádám bemutatta az eszközök használatát kezdve a legegyszerűbb egylámpás hobbiszinttől… A megjelentek egy darabig érdeklődéssel hallgatták, majd a szünet után már nem engedték szóhoz jutni. Személyes tanácsadás folyt, valamint – így karácsony előtt – egy rögtönzött vásár. Amihez a Mikrosat kedvezménye is meghozta a kedvet.

Mikrosat 13Mikrosat 14

Miután mindenki megtudhatta a számára fontos infókat a világítástechnikai eszközökről, ki is lehetett próbálni azokat (már ha hozott magával fényképezőgépet a fotós).

A bemutató végén egy összetett, négylámpás stúdióvilágításból is kaphattunk ízelítőt. Aki lemaradt róla, itt megtekintheti, hogy épült fel lámpánként a világítás.

LightingSetup001LightingSetup002
LightingSetup003LightingSetup004

Köszönjük a Mikrosatnak az estét, mely bepillantást engedett a stúdiófotózás rejtelmeibe.