Egy teljes nap velük

Egy teljes nap velük

bartha csilla tata csaladi nap13 tnFotóklubunk három hónapja vetette fel az ötletet, hogy tartsunk családi napot. Ám az első időpont senkinek nem volt jó, ezért elhalasztottuk szeptember 24-ére.

Reggel kilenc órakor gyülekeztünk az előre lefoglalt kempinghelyünkön. Napunk Niksz Gyula vezetésével egy fotós gyakorlattal indult: portrét vagy csoportképet kellet készíteni élfényekben, homályos, világos háttérrel, éles arccal.
Ezután tizenegy órakor a társaság nagy része elment biciklit bérelni, majd indultunk az Öreg-tóhoz. Viszont négyen gyalogosan a Derítő-tavat tűztük ki célul.

13 órakor ebédeltünk, az ebéd lejártával pedig vissza mentünk a kempinghelyünkre. Ahogy visszaérkeztünk kettes párokba rendeződve ismerkedtünk meg egymással. Majd az ismereteinket átadtuk a közösségnek. Sok pozitív és lényegre törő dolgot tudtunk meg a jelenlevőkről.

Az ismerkedésünk végeztével újra ellátogattunk az Öreg-tóhoz, ám ekkor már egy másik fotós gyakorlat miatt. Aminek a lényege: bemozdulás. Olyan bemozdulásos képet kellet alkossunk, melyen egy dolog éles, de a többi be van mozdulva.

Szép volt, jó volt, kevés volt...:) A jó társaság jó hangulatot idéz elő... és ahogy én láttam, nem volt olyan, akinek ne lett volna jó hangulata... kedves, közvetlen kis társaság a miénk :))

A résztvevő klubtagok arcképcsarnoka

Írta: Gábos Orsolya